Mainosteipit ja työvaatteet Virkkalasta

Omalogosta saat sekä vaatteet että merkinnät yhdestä paikasta, jopa pieniin määriin.

Tekstiilipainatus – t-paidat, hupparit, takit, housut, työvaatteet, sporttivaatteet

Tekstiilipainatuksia voidaan tehdä moneen eri tuotteeseen.
Eri materiaaleille on omat tuotteensa ja väriskaala on suuri. Yleisin käyttötapa on pelipaitojen painatus, työ- ja mainostekstiilit sekä vapaa-ajan tekstiilit.

T-paita painatukset, hupparit, työvaatteet, takit, housut

Meiltä myös vaatteet työvaatteista, edustus-ja harrastusasusteisiin

Teemme vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamme nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamme sen vaatteeseen.
(tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen)

Suunnittelu

Suunnittelupalvelut voivat sisältää uuden logon suunnittelun tai vaikkapa uuden värikartan määrittelyn yritykselle. Suunnittelu voi tarkoittaa myös uuden ikkunamainoksen suunnittelua tai autoteippausta. Suunnittelun kustannukset ovat useimmiten laskettu kokonaistoimitukseen, eikä siitä laskuteta erikseen.

Maitolasi eli etsattu vinyyliteippi

Tarjoamme eri sävyisiä ”maitolasikalvoja” ikkuna-asennuksiin.

Kalvo asennetaan ikkunan ulkopintaan ja sille annetaan seitsemän vuoden toiminta-aika. Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään. Tämä on helppo ja edullinen tapa saada näkösuojaa toimistoon, varastoon, työtilaan.

Tyylikäs näkösuoja tai koriste ikkunassa antaa uutta ilmettä koko sisustukseen, pystymme tuottamaan myös kuvioituja maitolasiteippauksia.

Malli perusmaitolasista asennettuna.

Toimittajana mainosteippaamo Omalogo