Lohjalaisia liikkeitä: tarkastelussa Tynninharju ja Ojamo

Huonekaluliike Sotka

Sotka on suomalainen huonekaluliikeketju, joka on yksi maan johtavista huonekaluja ja kodinsisustusartikkeleita tarjoavista yrityksistä. Perustettu vuonna 1959, yritys on tarjonnut suomalaisille kodintuotteita jo useiden vuosikymmenten ajan. Sotkan valikoima sisältää monipuolisesti erilaisia tuotteita sohvista sänkyihin ja mattoihin.

Toimintaansa laajentanut Sotka kuuluu nykyään kansainväliseen huonekalualan konserniin. Verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden kautta yritys tarjoaa palvelujaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Sotkan maine perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, edullisiin hintoihin ja hyvään asiakaspalveluun.

Huonekaluliike Asko

Asko on suomalainen huonekaluketju, joka on perustettu vuonna 1918. Yhtiö on tunnettu laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa niin kotien kuin toimistojenkin sisustustarpeet. Asko tarjoaa laadukkaita huonekaluja sekä suomalaisen että kansainvälisen muotoilun ystäville.

Asko on myös osa Indoor Group konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista huonekalukauppiaista. Konserniin kuuluu lisäksi useita muita alan yrityksiä, jotka keskittyvät erilaisiin huonekalu- ja sisustustuotteisiin. Yrityksen pitkä historia ja laaja verkosto tekevät siitä merkittävän toimijan suomalaisessa huonekalukaupassa.

Tynninharjun K-rauta

K-rauta on suosittu rautakauppa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Yritys tarjoaa monipuolisesti tuotteita ja palveluita kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja pihatyöhön. K-raudan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi rakennustarvikkeet, työkalut, maalit, lattiamateriaalit ja puutarhatarvikkeet.

K-raudan tavoitteena on olla asiakkaidensa luotettava kumppani kaikissa kodin kunnostamiseen liittyvissä hankkeissa. Liikkeissä on tarjolla asiantuntevaa palvelua sekä inspiraatiota uusiin projekteihin, ja monet myymälät tarjoavat myös suunnittelu- ja asennuspalveluita.

Virkkalan Urheiluliike

Virkkalan Urheiluliike tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä, mopoja, mönkijöitä ja erilaisia pienkoneita sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä valmistajilta. Lisäksi liikkeen hyllyiltä löytyy runsas kattaus varaosia ja tarvikkeita. Huoltopalvelu taas varmistaa, että niin kulkupelisi kuin työvälineesi pysyvät parhaassa terässään.

Tynninharjun Gigantti

Lohjan Tynninharju on kaupallinen alue, joka tarjoaa monenlaisia palveluita ja liikkeitä. Yksi näistä liikkeistä on Gigantti, joka on osa suurempaa kaupallista keskusta. Gigantti on tunnettu elektroniikkajätti, joka tarjoaa laajan valikoiman elektroniikkaa ja kodinkoneita.

Vaikka tarkkoja tietoja Lohjan Tynninharjun Gigantista ei löytynyt, se on todennäköisesti samankaltainen kuin muut Gigantin liikkeet Suomessa. Gigantti on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken tietokoneista ja puhelimista kodinkoneisiin ja viihde-elektroniikkaan.

Muita liikkeitä Tynninharjulla

Tynninharjun alueella on myös muita liikkeitä, kuten Jysk ja Musti ja Mirri. Alueella on monipuolinen valikoima palveluita, jotka kattavat niin kodin tarpeet kuin vapaa-ajan viettämisenkin.

Lisäksi alueella on muita palveluita, kuten autonhuoltoon erikoistuneita liikkeitä. Esimerkiksi Euromaster Lohja Tynninharju tarjoaa auton renkaiden vaihto- ja huoltopalveluita. Tämä tekee Tynninharjusta monipuolisen kaupallisen keskuksen, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa.

Liiketilat Tynninharjulla

Tynninharju on vilkas kaupallinen alue, jossa on tarjolla erilaisia liiketiloja. Alueella on näkyviä liiketiloja, jotka sijaitsevat vilkkaalla paikalla. Tämä tekee siitä houkuttelevan paikan yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä ja asiakasvirtaa.

Tynninharjun alueella on myös vapaana olevia liiketiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia uusille yrityksille. Näin ollen alue on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä, mikä tekee siitä dynaamisen ja elinvoimaisen.

Palvelut ja liikenne

Tynninharjun alueelta on hyvät yhteydet eri puolille Lohjaa ja sen ulkopuolelle. Alueella on monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, huonekaluliikkeitä ja kampaamoja, jotka tekevät siitä kätevän paikan asiointiin.

Lisäksi alueella on hyvät liikenneyhteydet, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tämä lisää alueen houkuttelevuutta sekä asiakkaiden että yritysten näkökulmasta.

Listaus Tynninharjun palveluista

  • Gigantti: Elektroniikka ja kodinkoneet
  • Jysk: Huonekalut ja kodinsisustus
  • Musti ja Mirri: Lemmikkitarvikkeet
  • Euromaster: Autonhuolto ja renkaat
  • K-Citymarket: Päivittäistavarat
  • Monipuoliset kampaamopalvelut
  • Vapaat liiketilat uusille yrityksille

Yhteenveto

Tynninharju on monipuolinen kaupallinen keskus Lohjalla, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja liikkeitä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, ja se on helposti saavutettavissa eri puolilta kaupunkia. Gigantti on yksi monista liikkeistä, jotka tekevät Tynninharjusta houkuttelevan paikan asiointiin.

Tynninharju on dynaaminen ja kehittyvä alue, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia niin asiakkaille kuin yrityksillekin. Sen monipuolinen palveluvalikoima ja hyvä sijainti tekevät siitä yhden Lohjan tärkeimmistä kaupallisista keskuksista.