Lohjalainen uusivuosi shoppailun, sushin ja discohuuman merkeissä

Lohjalaisia hemmotellaan toden teolla mitä vuodenvaihteen juhlintaan tulee. Lohjalaiset yritykset tarjoavat palveluillaan monia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja nautiskeluun joulun välipäivien vapaa-ajasta. Olitpa liikkellä sitten aikeissa ostaa uusi juhlapuku, syödä maittava ateria laadukkaan ravintolassa viihtyen tai hankkia parhaat raaka-aineet itse tehtyä ateriaa varten, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän artikkeliin parhaat vinkin uuden vuoden viettoon Lohjalla.

Energiaa ja rentoutumista hyvinvointipalveluilla

Jotta juhliminen ei kävisi kunnon päälle, kannattaa aloittaa päivä omaa fysiikkaa ylläpitävällä toiminnalla. Sibeliuksenkadulta löydät paikallisen kuntosali GymOnen, jossa pääset treenaamaan liki vuorokauden ympäri kulkukortin hankittuasi. Palautumiseen tai muuhun hyvinvointia tukevaan elämäntapaan löydät sopivia tuotteita, kuten lisäravinteita ja proteiinipatukoita Laurinkadulla sijaitsevasta Aito-kaupasta.

Shoppailun jälkeen, tai sen tuoksinnassa, voit rentoutua Kauppakeskus Lohjantähden salongeissa. BF Hoitola tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita miehille ja naisille, mukaan lukien kasvo-, vartalo- ja jalkahoitoja sekä hierontoja. Voit myös varata ajan kaunistautuaksesi illan juhlia varten – anna kerrankin ammattilaisen loihtia kasvoillesi huoliteltu meikki! Jos taas mielit uutta lookia hiuksillesi, kysy vapaita aikoja kauppakeskuksessa sijaitsevista Salon Klipsistä tai Parturi-kampaamo Tunteesta.

Hyödynnä välipäivien shoppailumahdollisuudet

Joulu on tunnetusti alennusmyyntien ja tarjousten aikaa, joka huipentuu joulun pyhien jälkeisiin päiviin. Kauppakeskus Lohjantähdessä voit hyödyntää tätä otollista aikaa shoppailuun ja tehdä löytöjä esimerkiksi uuden vuoden aaton juhlallisuuksia varten. Modan ja Vero Modan liikkeistä löytyvät uusimmat merkkivaatteet sekä miehille että naisille. Kypsempää lookia etsivien naisten kannattaa katsastaa erityisesti Modan vaaterekit ja tarjoukset, kun taas nuorekkaampaa asuvalintaa kaipaavien kannattaa ensimmäisenä katsastaa Vero Modan valikoima. Miehille puolestaan löytyy laadukkaita asuja arkeen ja juhlaan paikallisesta Dressmannin myymälästä.

Jos etsit asuukokonaisuuteen sopivia koruja ja kelloja, suuntaa kulkusi kultasepänliike Kultajouseen. Liikkeen valikoimasta löytyvät sekä kotimaisten että ulkomaisten tunnettujen koruvalmistajien laatutuotteet edullisin hinnoin. Käy katsastamassa valikoima myös, mikäli suunnittelet romanttista yllätystä kumppanillesi kellon lyödessä kaksitoista vuoden vaihtuessa.

Viihdettä pelien parissa

Suomalaiset ovat pelikansaa ja monet nauttivat pelaamisesta vapaa-ajalla. Onnettaren suosiota voi kalastella vaikkapa täyttämällä lottorivi Lohjantähden Pelaamossa. Jos kynnys mennä Pelaamoon  tuntuu liian korkealta ammattitaitoisesta henkilökunnasta huolimatta, kannattaa tutustua mahdollisiin peleihin kotoa käsin. Kotisohvalla voit halutessasi ladata ruutuun esimerkiksi VideoSlots online kasino -sivuston pelivalikoimineen ja virittäytyä uudenvuoden tunnelmaan vaikkapa Firework Master, Fireworks ja Fireworks Frenzy kolikkopeleillä.

Monet unohtavat, että monia pelejä voi nykyisin pelata kodin ulkopuolellakin. Yksi maailman tunnetuimmista peleistä on Pokémon Go, jota voi pelata niin New Yorkissa kuin Lohjallakin. Yhteisen pelisession voi myös viettää vaikka kaveriporukan kesken Lohjallan kaduilla oikeita raketteja katsellen, kunhan kaikilla on mukana mobiililaite ja toimiva verkkoyhteys. Harva tietää, että Pokémon Go, on myös hyvä matkaopas: pelissä on niin sanottuna ”pokestoppeja”, jotka perustuvat usein paikallisiin nähtävyyksiin. Mikäli haluat lisää haastetta, kannattaa tutustua myös nykyaikaiseen aareenetsintään eli geokätköilyy: Lohjalta löytyy kymmeniä erilaisia kätköjä!

Makuelämyksiä merten takaa

Lohjalla on useita kivoja kahviloita, joissa voi pysähtyä nauttimaan kupponen kuumaa ja pala suolaista tai makeaa shoppailun ja muun ajanvieton tuoksinnassa. Varsinainen lounaspaikkahelmi löytyy kuitenkin Kauppakeskus Lohjantähdestä. Sushi House tuo makuja maailmalta japanilaiseen tyyliin. Sushi on oivallinen valinta juhlailtaa varten sen sisällään pitämän ravintopommin ansiosta. Ravintolasta saa tilattua myös kiinalaista ruokaa. Voit nauttia aterian Sushi Housen viihtyisässä tunnelmassa tai tilata ruokaa mukaan kotipakettina ja nauttia eksoottisesta sormiruoasta kotona. Huippuvinkki: kokeile sushia myös palautumiseen juhlia seuraavana päivänä, olosi kohenee hetkessä mikäli intouduit revittelemään juhlissa kunnolla.

Vuoden viimeinen ilta tyylikkäänä tanssilattialla

Rentouduttasi lohjalaisten laatupalvelujen äärellä voit suunnata kulkusi kohti kaupungin yöelämää. Uunituoreet ykköset päällä, tukka kuosissa, fiilis korkealla ansaitun hemmottelun jäljiltä, kultakello ranteessa ja vatsa täynnä maittavaa ja terveellistä ruokaa kuka tahansa voi tuntea olevansa kuin kuninkaallinen. Kiss Bar Lohjantähti on mitä mainioin huipennus unohtumattomalle päivälle, joka yhdistää ylellisen nautiskelun ja paikalliset palvelut. Tanssilattialla soivat parhaat tanssihitit ja baarista saat halutessasi tilattua suosikkidrinkkisi. Ja mikä parasta, voit jatkaa juhlia pikkutunneille asti, sillä Kiss Bar Lohjantähti on avoinna aamuviiteen saakka.