Ideoita syksyisiin mökkibileisiin

Rapujuhlien kausi alkaa olemaan jo ohitse, mikä ei kuitenkaan suinkaan tarkoita, että sinun olisi tyystin luovuttava pimenevien iltojen ja viikonloppujen juhlistamisesta. Syysiltojen juhlistaminen on mukavaa perheen ja läheisten kanssa, olipa ulkona sitten kuinka huono ja sateinen sää tahansa.

Kesämökit eivät nimestään huolimatta ole vain kesiä varten. Mökkimiljöö, liplattava järvi, sauna, kynttilät, puissa tanssivat oranssit lehdet luovat äärimmäisen kauniin ympäristön syksyisille mökkibileille. Erilaisia syksyisiä mökkijuhlia voi järjestää niin usein kuin mieli tekee. Pienellä porukalla vietetyt mökkibileet ovat usein ikimuistoisimpia ja hauskimpia, mutta suurellakin porukalla on hauska kokoontua fiilistelemään vaihtuvia vuodenaikoja ja rentoutumaan mökille.

Mökkibileille voi luoda erilaisia teemoja. Tässä muutamia hauskoja ideoita.

Rapujuhlat

Ripusta puihin ja kuistille valoja, tee vieraille äyriäissalaattia, tarjoa valkoviiniä ja hommaa rapuaiheisia koristeita. Vaikka rapujuhlien juhlistaminen yleisesti ottaen ajoittuu elokuuhun ja syyskuuhun, voi niitä vieläkin juhlistaa lokakuussa.

Hemmottelujuhlat

Itsestään huolehtiminen on varsin iso juttu ja rentoutuminen ystävien ja läheisten kesken tekee hyvää niin henkiselle kuin fyysisellekin terveydelle. Kylpytakin päälle, sauna lämpiämään, kurkut silmille ja kasvonaamiot päälle – on aika vaihtaa vapaalle!

Elokuvajuhlat

Projektori päälle, purtavaa kippoihin, ja viiniä tai olutta lasiin. Kiinnostaako vieraita mahdollisesti romanttiset komediat, klassikkoelokuvat, kauhuelokuvat, vaiko kenties toimintaelokuvat? Elokuvamaratooni on varsin hauska ja nokkela keino koota ystävät koolle. Voitte elokuvien katselun jälkeen keskustella ja analysoida näkemiänne elokuvia ja niiden herättämiä tuntemuksia. Oikeaoppisesti ja taidokkaasti tehdyt elokuvat auttavat katsojia ymmärtämään maailmaa, toisia ihmisiä ja historiaa paremmin. Voit jopa oppia uusia puolia kavereistasi ja ystävistäsi elokuvamaratonin avulla.

Kokkailubileet mökillä

Jokainen vieras tuo mukanaan ainekset ja reseptin, jota haluaa toisten kokeilevan. Kukapa ei haluasi kokeilla Mikon kuuluisaa kinkku-ananaspitsaa, Sirpan makkarasoppaa, tai Leenan vegaanisia pinaattimuffinseja? Kokkailu yhdessä on intiimi aktiviteetti, joka lähentää ihmisiä ja luo hauskaa ajanvietettä mökki-illoille.

Kalastusbileet

Kiinnostaako kalastaminen? Vene vesille, onget mukaan, ja eikun kalastamaan. Kalastusbileiden kohokohta on itse illan pimennossa grillatut kalasaaliit, joita on kiva nauttia kynttilän valossa, pimenevän illan syleilyssä.

Historialliset mökkibileet

Sopii etenkin halloween-juhlaideaksi. Jokainen vieras pukeutuu ihailemakseen historialliseksi henkilöksi ja muiden vieraiden on arvuuteltava, ketä kukin vieras esittää. Hauskaa!

Juhlien järjestäminen on hauskaa, mutta se voi vaatia järjestäjältään paitsi aikaa, myös rahaa. Sijoittaminen verkossa on mainio tapa ansaita rahaa samalla, kun keskityt mökkibileiden järjestämiseen. Bittirahoihin sijoittaminen on varsin jännittävä aktiviteetti, sillä niiden kurssi voi vaihdella suurestikin lyhyen ajan sisällä. Tämä tarkoittaa, että sinun olisi pidettävä tarkasti silmällä bittirahojen kurssien muuttumista. Kaipaatko lisätienestejä ja ideoita säästöjen kerryttämiseen? Tarvitset vain rohkeutta, kiinnostusta bittirahoja kohtaan, ja uteliaisuutta. Muistathan, että sinun ei kuitenkaan koskaan tulisi sijoittaa enempää kuin sinulla on varaa hävitä. Sijoittamiseen liittyy aina riski, olipa kyse sitten pienistäkin summista.