Vaalijulisteet, tarrat ja vaalivaatteet paikallisesti

Virkkalalainen mainosteippaamo Omalogo Oy tarjoaa paikallisen vaihtoehdon vaalimainostuotteille. Saat kyltit, julisteet, tarrat ja monet muut vaaleissa tarvitsemasi tarvikkeet läheltä, eikä hintakaan ole välttämättä sen korkeampi kuin kauempaa tilatuissa.

Esimerkiksi yllä näkyvät tuoteet ovat saatavilla myös sinisinä ja punaisina 🙂

Kysy lisää soittamalla 040 960 3330, tai käymällä Virkkalana Kalkkipetterin pääkonttorilla, missä Omalogon tuotanto sijaitsee. Tuotteita voit selailla myös https://omalogo.skypro.fi osoitteesta, josta voit lähettää myös tarjouspyynnön tuotteista logolla, nimellä ja numerolla varustettuna.

Omalogo vaatemerkinnät

Omalogo tuottaa vaatemerkinnät lämpöprässillä joko suoraan siihen tarkoitetulla värillisellä tekstiilivinyylillä tai tulostamalla nelivärilogon tekstiilivinyylille ja painamalla sen vaatteeseen. (tekstiilivärit: valkoinen, musta, vaalean harmaa, keltainen, oranssi, punainen, pnkki, taivaan sininen, royal sininen, navy sininen, vihreä, tumman vihreä, ruskea, neon keltainen, neon oranssi, neon vihreä, neon pinkki, hopea, kultainen).

Omalogolla on käytössään suurkuvatulostin, lämpöprässit sekä leikkuri, jolla saadaan materiaalit leikattua juuri siihen muotoon kuin halutaan.