Lohja ja alueellinen monipuolinen markkinointi

Lohja, useista keskustoista koostuva laaja kaupunki, tarjoaa yrittäjille ainutlaatuisia mahdollisuuksia tavoittaa paikallisia asiakkaita. Monikanavainen mediamaailma tekee potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen haasteelliseksi, mutta oikeanlaisella strategialla voit saavuttaa kattavan paikallisen näkyvyyden.

Ykkös-Lohja, toimii Lohjan, Siuntion, Vihdin ja Karkkilan alueilla, ja tavoittaa viikoittain yli 24 000 taloutta Lohjalla. Lisäksi lehti jaetaan Nummelaan ja Siuntioon, laajentaen tavoitettavaa asiakaskuntaa.

Yhdistetty strategia: Printti ja digi

Nykyisessä digitaalisessa ympäristössä, printtimainonnan merkitys säilyy. Printti ja digitaalinen markkinointi yhdistettynä tarjoavat synergiaa, joka tehostaa molempien kanavien vaikuttavuutta. Esimerkiksi QR-koodit printtimainoksissa voivat ohjata kuluttajat suoraan verkkosivuillesi. Mainostajan on hyvä tehdä oma mainossuunnitelmansa ja vaikka suunnitella omat markkinointitoimensa vuosikelloa käyttäen.

Myynti, mediatila Ykkös-Lohja lehdessä

Bo Lindqvist p. 044-9835 104bo@ykkoslohja.fi
Kari Oksanen p. 010- 327 4230kari@ykkoslohja.fi (digimarkkinointi)
Pienet tapahtumailmoitukset lehteen verkkopalvelun kautta (25€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.
Työpaikkailmoitus lehteen verkkopalvelun kautta (20€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.
Yksityisten myynti ja muut ilmoitukset 7€ Ykköstorin kautta verkossa.
Muistoilmoitukset yksilöllisesti suunniteltuina.

Kohdennettu viestintä

Printtimainonta sallii kohdennetun viestinnän, joka puhuttelee erityisesti fyysisestä materiaalista kiinnostuneita kohderyhmiä. Tämä yhdistettynä demografisiin tietoihin mahdollistaa räätälöityjen kampanjoiden luomisen. Ykkös-Lohjan digitaalinen versio tavoittaa digitaalisen median käyttäjät.

Brändin rakentaminen

Laadukkaat printtimateriaalit, kuten esitteet, vahvistavat yrityksen brändiä ja luotettavuutta. Säännöllinen näkyvyys Ykkös-Lohjassa auttaa luomaan vahvan paikallisen brändi-identiteetin.

Printin rooli digitaalisessa maailmassa

Printtimainonta toimii linkkinä fyysisen ja digitaalisen maailman välillä, ohjaten kuluttajia verkkosivustoille ja sähköisiin palveluihin. Yhdistämällä Ykkös-Lohjan tarjoavat printti ja digipalvelut paikallisesti, paranee mainostajan oma Google-näkyvyyskin, jos markkinoinnissa on ajateltu myös yrityksen käytössä olevia avainsanoja.

Mittaaminen ja analysointi

Printtimainonnan vaikuttavuutta voidaan seurata esimerkiksi kuponkikoodeilla. Yhdistämällä nämä tiedot digitaaliseen analytiikkaan, saadaan kattava kuva markkinointitoimien tehokkuudesta.

Yhteenveto

Yhdistämällä printtimainonnan ja digitaalisen markkinoinnin, yritykset voivat parantaa kohdennusta, vahvistaa brändiään ja tehostaa asiakaskonversiota. Monipuolinen markkinointistrategia on avainasemassa nykypäivän markkinointiympäristössä.