Liikkeen ikkunateippaukset kuntoon talveksi

Nyt on vielä hyvin aikaa ennen tulevan talven pakkasia hoitaa liikkeen ikkunateippaukset kuntoon. Kannattaa kyusyä tarjousta, jos ei vielä koskaan ole laittanut oman liikkeen ikkunaan mainosteippauksia – kustannusten edullisuus saattaa yllättää, ja useimmiten ikkunateippaukset herättävät ohikulkijoiden huomiota, ja siten lisäävät yrityksen näkyvyyttä.

Mainosteippaamo OmaLogo Oy tekee teippaukset aina niistä pienistä aukioloteipauksista ja logoteipauksista isojenkin pintojen peittoteippauksiin sekä maitolasiteippauksiin. Kysy ihmeessä tarjous ajoissa.

Maitolasi eli etsattu vinyyliteippi

Tarjoamme eri sävyisiä ”maitolasikalvoja” ikkuna-asennuksiin.

Kalvo asennetaan ikkunan ulkopintaan ja sille annetaan seitsemän vuoden toiminta-aika. Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään. Tämä on helppo ja edullinen tapa saada näkösuojaa toimistoon, varastoon, työtilaan.

Tyylikäs näkösuoja tai koriste ikkunassa antaa uutta ilmettä koko sisustukseen, pystymme tuottamaan myös kuvioituja maitolasiteippauksia.

Ikkunateippaus on ns.kivijalkayrityksen yksittäisistä asioista eniten ulosnäkyvä. Tottakai ikkuna voi toimia myös näyteikkunana, mutta OmaLogo toimittaa ikkunateippaukset pieniin (aukioloajat) ja suurempiin teippauksiin

Teippaukset voidaan toteuttaa laadukkaana suurkuvatulosteena, tarraleikkurilla läpivärjätystä teipistä muotoon leikattuna tai näiden yhdistelminä. Materiaaleina käytämme hyväksi havaittuja ja tunnettuja merkkejä. Annamme aina tekemillemme materiaaleille ja asennukselle takuun. Materiaalista riippuen teipin käyttöikä on 3-9 vuotta.

Ikkunateippauksissa edellytämme ulkoilman lämpötilan olevan vähintään +5°C

Ikkunateippauksiin on myös tarjolla erilaisia valoa läpäiseviä materiaaleja mm. maitolasi-, hiekkapuhallus- sekä värillisiä transparent teippejä.