Hypoxi Lohjan synttärit

Hypoxi-hoito on menetelmä, jota käytetään usein painonhallinnan ja selluliitin vähentämisen tukemiseen. Menetelmä perustuu idealle, että rasvakudoksen hajoaminen ja aineenvaihdunnan kiihtyminen voivat tapahtua tehokkaammin vähähappisessa ympäristössä. Hypoxi-hoidossa potilas altistetaan kontrolloidulle vähähappiselle ilmapiirille, yleensä erityisissä laitteissa tai kammioissa, samalla kun hän suorittaa kevyitä aerobisia harjoituksia, kuten pyöräilyä tai kävelyä.

Hypoxi-hoidon ajatellaan tehostavan verenkiertoa ongelmallisissa rasvakudoksen alueilla, kuten reisissä, pakaroissa ja vatsassa. Vähähappinen ympäristö väitetysti auttaa lisäämään rasvasolujen hajoamista ja vähentämään selluliitin näkyvyyttä. Kuitenkin on tärkeää huomata, että tieteellinen näyttö hypoxi-hoidon tehokkuudesta on rajallista, eikä menetelmää pidetä vakiintuneena painonhallintamenetelmänä.

Yhteenvetona hypoxi-hoito on painonhallintaan ja selluliitin vähentämiseen käytetty menetelmä, joka perustuu vähähappisen ympäristön vaikutukseen rasvakudoksen hajoamisessa. Tieteellinen näyttö menetelmän tehokkuudesta on kuitenkin rajoitettua.